Specijalna ponuda

+381 60 88 98 340

Hotel Konstantin Veliki - Beograd

Hotel Konstantin, savršen izbor u srcu Beograda

Hotel Konstantin Veliki otvoren je u novembru 2014. godine i od tada je postao sinonim za luksuz, udobnost i izvanrednu uslugu. Nalazi se u srcu Beograda, što ga čini idealnim za poslovne ljude i one koji žele da iskoriste sve što grad nudi.

Kompleks se sastoji od 55 prostranih i luksuzno opremljenih soba , svaka sa svojim jedinstvenim detaljima i karakteristikama, što osigurava prijatan boravak svakom gostu. Sobe su dizajnirane da ispune sva očekivanja gostiju, a 4 zvezdice hotela svedoče o visokom nivou kvaliteta i usluge.

Poslovni gosti će takođe uživati u prednostima hotela, posebno u konferencijskoj sali koja može da primi do 80 osoba. Sveobuhvatna tehnička opremljenost i interni ketering obezbeđuju uspešan sastanak, obuku, proslavu ili bilo koju drugu vrstu druženja.

Hotel Constantine the Great

Hotel ima ljubazno i profesionalno osoblje, koje će učiniti sve da Vam pruži ugodan boravak. Pored toga, hotel ima i sopstveni parking, što obezbeđuje dodatni komfor i sigurnost za sve goste.

Hotel Konstantin Veliki je pravi izbor za one koji žele da uživaju u jedinstvenom i ekskluzivnom okruženju, u srcu Beograda.

Posetite nas i uverite se u izuzetnu uslugu i luksuz koji pruža boravak u hotelu Konstantin Veliki.



Ostale vesti

Hotel Constantine the Great
5 predloga šta videti u Beogradu
Hotel Constantine the Great
Gde odsesti za Beogradski maraton?
Hotel Constantine the Great
Uskrs u Beogradu
NOVOSTI