Specijalna ponuda

+381 60 88 98 340

Politika privatnosti

Vodič za zaštitu podataka i transparentnost

Obaveštenje o zaštiti ličnih podataka

Želimo da obavestimo posetioce naše internet stranice constantinethegreatbelgrade.com (u daljem tekstu: web stranica, sajt, web sajt) da naš hotel ne sakuplja informacije koje bi omogućile direktnu identifikaciju posetilaca. Međutim, za one koji odluče da podele svoje lične podatke, želimo da naglasimo da se ti podaci obrađuju u skladu sa važećim propisima Republike Srbije i Pravilnikom o zaštiti podataka o ličnosti.

Podatke koje prikupljamo putem kontakt forme koristimo za obaveštavanje posetilaca o našim ponudama, raspoloživim smeštajnim kapacitetima, rezervacijama vezanim za našu ponudu i odgovaranje na upite posetilaca. Ove podatke obrađujemo u vremenskom periodu koji je neophodan za ostvarenje navedene svrhe. Klikom na dugme „pošalji/send“, posetilac daje saglasnost za obradu svojih ličnih podataka na opisani način.

Da bismo osigurali bezbednost podataka i zaštitili ih od gubitka, zloupotrebe ili neovlašćenog pristupa, preduzimamo odgovarajuće tehničke i organizacione mere.

Podatke o ličnosti obrađujemo samo u meri u kojoj je to neophodno za ostvarenje svrhe obrade, i čuvamo ih onoliko dugo koliko je potrebno, osim ako nas zakon ne obaveže na duže čuvanje.

Napominjemo da Hotel Constantine the Great nije odgovoran za zaštitu ličnih podataka na drugim sajtovima na koje se može pristupiti putem naše web stranice.

NOVOSTI

Prijavite se za ekskluzivne ponude od nas

Instagram
Facebook
Mapa hotela
Linkedin
Trip Advisor
Instagram
Facebook
Mapa
Linkedin
Trip Advisor