Specijalna ponuda

+381 60 88 98 340


Nudimo samo najbolje

Hotel Constantin the Great - Sve sobe

Hotel Constantine the Great u Beogradu je sinonim za luksuz, udobnost i vrhunsku uslugu. Smešten u srcu grada, ovaj hotel nudi izvanredan doživljaj boravka za sve goste. Sobe u našem hotelu su prostrane, moderno dizajnirane i opremljene luksuznim sadržajima. Udobni kreveti, vrhunski dušeci, pamučna posteljina i mekani jastuci osiguravaju miran i ugodan san nakon napornog dana istraživanja grada.

Smešten u blizini glavnih atrakcija grada kao što su Knez Mihailova ulica, Kalemegdan tvrđava i Skadarlija, Hotel Constantine the Great je savršeno polazište za istraživanje Beograda. Gosti mogu lako pešice stići do brojnih restorana, trgovina i kulturnih znamenitosti.

Osoblje hotela posvećeno je pružanju vrhunske usluge svakom gostu. Profesionalnost, ljubaznost i pažnja prema detaljima čine boravak u našem hotelu posebnim iskustvom.

Za poslovne goste, nudimo moderno opremljene konferencijsku salu sa svim potrebnim uslugama za uspešno održavanje sastanaka ili konferencija.

Hotel Constantine the Great nudi izvanredan kvalitet usluga te predstavlja idealan izbor za sve putnike koji žele uživati u luksuzu, udobnosti i vrhunskoj usluzi tokom svog boravka u Beogradu.

NOVOSTI
Instagram
Facebook
Mapa hotela
Linkedin
Trip Advisor
Instagram
Facebook
Mapa
Linkedin
Trip Advisor