Specijalna ponuda

+381 60 88 98 340

Eko koncept

Eko koncept

Poslednjih godina se mnogo govori o različitim načinima zaštite životne sredine.

Verujući da možemo da pomognemo, zainteresovali smo se za pronalaženje načina da smanjimo neorganske proizvode i obezbedimo bolje, kako našim gostima tako i planeti.

Eko koncept je usredsređen na ideju održivosti, a održivost se odnosi na sposobnost da se zadovolje potrebe sa resursima koji ne dozvoljavaju buduće posledice zbog njihove upotrebe. Eko koncept se fokusira na smanjenje našeg uticaja na životnu sredinu korišćenjem resursa na održiv način.

Najčešći primeri eko koncepta su: smanjenje otpada, očuvanje resursa, korišćenje obnovljivih izvora energije,...

Eko koncept

Jedan od najštetnijih faktora prirode je plastika. Sam sastav plastike je opasan za ljude i prirodu, a da se jedna flaša razgradi godinama... Zato se trudimo da smanjimo upotrebu plastike.

Shodno tome, standardne plastične kartice ključeve zamenili smo eko karticama, odnosno drvenim ključ karticama. Prednosti novih eko kartica su bezbrojne. Prirodni materijal, visokokvalitetan sastav, bezbedan za ljude i prirodu..

Posebno smo bili zabrinuti zbog upotrebe papira i nepotrebnog štampanja, zbog čega smo imenik gostiju/kompendijum (knjigu koja sadrži sve informacije o hotelu) zamenili KR kodovima u sobama, kao i na kutijama za ključeve.

Drugi način na koji podržavamo eko koncept je da smo uveli „Ritual cosmetics“. Većina ovih proizvoda je skoro potpuno prirodna i formulisana od sastojaka koji nisu štetni za našu kožu ili prirodu, a ambalaža koja se koristi za ove proizvode uglavnom ima pakovanja koja se mogu ponovo puniti ili ona koja su potpuno razgradiva.

Želimo da istaknemo da našim gostima nudimo i mogućnost iznajmljivanja električnih skutera i na taj način apelujemo na korišćenje ekološki prihvatljivijih načina prevoza. Ovo smanjuje zagađenje vazduha i prekomernu potrošnju goriva.

Posetite nas i uverite se u trud koji ulažemo u Eko koncept. Izabrali smo najbolje za vas.



Ostale vesti

Hotel Constantine the Great
Zašto je hotel pravi izbor za poslovni sastanak
Hotel Constantine the Great
Gde odsesti za Beogradski maraton?
Hotel Constantine the Great
Uskrs u Beogradu
NOVOSTI