Specijalna ponuda

+381 60 88 98 340

Specijalne ponude

Pratite našu specijalnu ponudu redovno i budite u toku

Letnji paket za odmor

JUN 2023 - JUL 2023Prepustite se vrhunskom letnjem odmoru uz naš ekskluzivni paket dizajniran samo za vas! Rezervišite dve noći u našem fantastičnom hotelu, a mi ćemo vas počastiti trećom noći apsolutno besplatno! Ovo je savršena prilika da maksimalno iskoristite svoje leto!

U našem hotelu verujemo da izuzetna iskustva treba da prate svaki vaš boravak. Zakoračite u svet luksuza, udobnosti i personalizovane usluge, gde se pomno vodi računa o svakom detalju, osiguravajući da vaše vreme sa nama bude ništa drugo do izvanredno.

Jeste li spremni da doživite izvanredan letnji odmor u našem hotelu? Rezervacija direktno kod nas je laka! Imate dve pogodne opcije da obezbedite svoj boravak:

Pozovite naš prijateljski tim za rezervacije na +381 11 40 12 457, i oni će vam rado pomoći da rezervišete željene datume za mesec jul. Naš tim je na raspolaganju da odgovori na sva vaša pitanja i osigura besprekoran proces rezervacije.

Zapamtite, letnji paket za beg sa besplatnom trećom noći odnosi se isključivo na boravak u julu. Ne propustite ovu vremenski ograničenu ponudu da uživate u nezaboravnom bekstvu sa nama tokom ove fantastične sezone.

Paket uključuje: DORUČAK I BESPLATAN PARKING

specijalna hotelna ponuda
NOVOSTI

Prijavite se za ekskluzivne ponude od nas