Specijalna ponuda

+381 60 88 98 340

Luksuzni hotel u centru Beograda

Hotel Konstantin, Luksuz i elegancija

Dobrodošli u Hotel Konstantin, luksuzni biser smešten u srcu Beograda. Ako tražite savršen spoj komfora, elegancije i izuzetne usluge, naš hotel je destinacija koju ne želite propustiti.

Elegantan Smeštaj
Već pri prvom koraku u naš prelepi lobi, bićete obasjani elegancijom koja odražava autentičnu srpsku gostoljubivost. Naša pažljivo dizajnirana enterijerska arhitektura kombinuje tradicionalne elemente sa modernim luksuzom kako bi stvorila harmoničan ambijent. Svaki detalj je pažljivo odabran kako bismo stvorili prijatan osećaj topline i gostoprimstva.

Sobe i Apartmani
Naši smeštajni kapaciteti predstavljaju vrhunski luksuz. Sobe su prostrane, elegantno uređene i opremljene svim modernim sadržajima koji će učiniti vaš boravak udobnim i nezaboravnim. Za dodatni luksuz i intimnost, na raspolaganju su vam naši prefinjeni apartmani sa luksuznim kupatilima i impresivnim panoramskim pogledima na grad.

Luksuzni hotel u Beogradu

Gastronomske Čarolije
Uskoro otvaramo vrata restorana "Marzo" u našem hotelu, gde ćemo vam pružiti nezaboravan doživljaj gurmanske kuhinje. Naši vrhunski kuvari već vredno rade na pripremi jela od najkvalitetnijih lokalnih i internacionalnih sastojaka kako bismo vas oduševili. Očekujte bogate arome i ukuse koji će vas ostaviti bez daha.

Poslovni i Konferencijski Prostori
Za poslovne putnike i organizatore događaja, naši poslovni prostori su savršeni za sastanke, seminare i konferencije. Moderno opremljene sale i profesionalno osoblje su tu kako bi vaš događaj protekao bez ikakvih problema.

Lokacija Bez Konkurencije
Hotel Konstantin ima privilegovanu lokaciju u samom centru Beograda, omogućavajući vam da lako istražite grad i njegove znamenitosti. Mnoge od najpoznatijih atrakcija grada su na pešačkoj udaljenosti, a blizina javnog prevoza čini kretanje gradom još lakšim.

U Hotelu Konstantin, nudimo vam ne samo smeštaj već i iskustvo koje ćete pamtiti. Naša predanost luksuzu i gostoprimstvu garantuje da ćete se osećati kao kod kuće dok istražujete Beograd i sve što ovaj grad ima da ponudi. Dođite i doživite spoj tradicije i savremenosti u jedinstvenom okruženju koje je Hotel Konstantin. Vaša udobnost i zadovoljstvo su naša najveća nagrada.



Ostale vesti

Hotel Constantine the Great
Poslovna putovanja: Hotel kao izbor za poslovne sastanke
Hotel Constantine the Great
Gde odsesti za Beogradski maraton?
Hotel Constantine the Great
Uskrs u Beogradu
NOVOSTI

Prijavite se za ekskluzivne ponude od nas