Specijalna ponuda

+381 60 88 98 340

Hotel kao izbor za poslovne sastanke i konferencije

Konferencija u hotelu

Kada se radi o poslovnim putovanjima i organizaciji uspešnih sastanaka i konferencija, izbor pravog hotela igra ključnu ulogu. Hotel Konstantin, smešten u srcu Beograda, ne samo da nudi luksuzan smeštaj i ugostiteljsku uslugu već i izvanredne sadržaje i usluge prilagođene potrebama poslovnih putnika i organizatora događaja

Moderne i Podesive Konferencijske Sale
Hotel Konstantin poseduje niz modernih i prostranih konferencijskih sala koje su opremljene najsavremenijom audio-vizuelnom opremom. Bez obzira da li organizujete manji sastanak, seminar ili veću konferenciju, naša raznovrsna ponuda konferencijskih prostora može da se prilagodi vašim potrebama. Naši profesionalci za događaje su tu da vam pomognu u organizaciji i izvršenju vašeg događaja, kako biste se mogli fokusirati na suštinske poslovne zadatke.

Brza i Pouzdana Internet Konekcija
Razumevajući koliko je važna brza i stabilna internet konekcija za poslovne putnike, Hotel Konstantin pruža visokokvalitetnu Wi-Fi konekciju u svim prostorijama hotela. Bez obzira da li radite u hotelskoj sobi, konferencijskoj sali ili u lobiju, možete računati na pouzdanu internet vezu kako biste ostali povezani sa svojim timom i klijentima.

Poslovna putovanja

Poslovni Centar i Tehnička Podrška
Naš poslovni centar je opremljen svim potrebnim resursima za poslovne goste. Takođe, nudimo tehničku podršku kako biste osigurali da sve tehničke aspekte vašeg događaja ili prezentacije budu besprekorno izvedeni.

Gastronomske Pogodnosti
Kada planirate konferenciju ili poslovni događaj, uspešne pauze za obrok su od suštinskog značaja. U budućnosti, restoran "Marzo" u našem hotelu će pružiti širok izbor hrane i pića koji će ispuniti sve vaše potrebe. Naši kuvari se već spremaju da zadovolje ukuse vaših gostiju, bez obzira da li organizujete poslovni ručak, kafe pauze ili večeru nakon sastanka.

Pristup Lokalnim Poslovnim Destinacijama
Naša izvanredna lokacija u centru Beograda omogućava brz pristup lokalnim poslovnim destinacijama, firmama i institucijama. Bilo da imate poslovne sastanke u centru grada, posetu klijentima ili saradnicima, Hotel Konstantin nudi praktičnu bazu za vaše poslovne aktivnosti.

Hotel Konstantin je više od mesta za smeštaj - to je partner u organizaciji uspešnih poslovnih događaja. Bez obzira da li organizujete konferenciju za više učesnika ili manji sastanak sa ključnim klijentima, naša posvećenost vrhunskoj usluzi i profesionalizmu čini nas idealnim izborom za vaše poslovne potrebe u Beogradu. Osećajte se dobrodošlima i sigurnima znajući da ste u rukama iskusnih stručnjaka.



Ostale vesti

Hotel Constantine the Great
Hotel Konstantin: Luksuz i elegancija u centru Beograda
Hotel Constantine the Great
Hotel Konstantin, savršen izbor u srcu Beograda
Hotel Constantine the Great
Uskrs u Beogradu
NOVOSTI

Prijavite se za ekskluzivne ponude od nas